Inspiration

Najbolji darovi za sve horoskopske znakove

Najbolji darovi za sve horoskopske znakove

Najbolji darovi za sve horoskopske znakove

Ukoliko ne znate što pokloniti svom partneru, prijateljici, radnom kolegi ili susjedi, možda vam ovaj pregled najboljih darova za svaki pojedini horoskopski znak može biti od pomoći

Ovan

Ovnovi su uvijek pretjerano usredotočeni na karijeru i svoj izgled, pa će najbolji izbor za njih biti neki praktičan dar poput organizatora ili planera, ili pak ultramoderni modni dodatak.

Bik

Bikovi su pod utjecajem Venere pa se pri odabiru poklona za njih vodite estetikom. Oni će najviše cijeniti ukrasne predmete izrađene s puno stila, ali ne pretjerujte s detaljima jer za njih vrijedi da je manje više.

Blizanci

Blizanci imaju širok raspon interesa i za njih nije lako odabrati poklon, ali s obzirom da vole učenje i putovanja, dobra knjiga u vidu putopisa i atlasa nepogrešiv je izbor, a zgodan detalj su i ukrasi s kartama svijeta.

Rak

Ne postoji ništa što je više bitno rakovima od udobnog doma, pa je ćete sigurno pogoditi poklonite  li im bilo što za njegovo uređivanje. Slike, satovi, ukrasi za police, okviri za fotografije, ukrasni jastučići ono je što će ih najviše razveseliti.

Lav

Lavovi su rođeni da budu zapaženi i u centru pažnje, stoga im poklonite nešto što blješti i sjaji i sigurno nećete pogriješiti.

Djevica

Samo to što mislite na njih bit će dovoljan dar za djevice. Ali, želite li im pokloniti nešto više od toga, neka to budu kozmetika ili pribor za svakodnevnu njegu ili praktičan uredski pribor.

Vaga

Vage su zasigurno osobe s najviše stila, pa njima morate pokloniti nešto zaista lijepo. Cijenit će ono što će im pomoći u eksperimentiranju s izgledom, ali i ulaznice za izložbu, predstavu ili kino.

Škorpion

Škorpioni su dubokoumne osobe, a s obzirom na njihovu sentimentalnost i nostalgičnost treba im dar koji će ih osobnom porukom podsjetiti koliko vam znače. U obzir dolaze i stvarčice koje će im uljepšati životni prostor, ali i bilo kakav detalj koji će naglasiti njihov zavodnički i pomalo vamp izgled.

Strijelac

Strijelci su avanturisti koji se obožavaju družiti, stoga im darujte nešto što će im trebati pri boravku na otvorenom ili nešto što će moći podijeliti s prijateljima.

Jarac

Jarci imaju istančano oko za kvalitetne stvari, i vrlo su fokusirani na svoj ugled i status. Ne morate potrošiti dvije mjesečne plaće na dizajnersku torbu, ali im svakako poklonite nešto kvalitetno klasičnog stila – sat, nakit ili dekorativni predmet, koji nikad neće izaći iz mode.

Vodenjak

Vodenjak je najčudniji znak horoskopa, i treba mu pokloniti nešto čime mu pokazujete da podržavate i najčudnije hobije kojima se počne baviti.

Ribe

Ribe vole samoću i ono što će ih najviše obradovati jesu pribor za neki umjetnički rad ili pribor i preparati za vlastiti njegu.

Odgovori