Kako ovo ...

Radimo ono što volimo, najbolje što možemo, pa takav mora biti i rezultat

art matic
TKO SMO, ŠTO SMO, ŠTA RADIMO

Art MATIC

Na pravom ste mjestu ako tražite jedinstven, pažljivo osmišljen dar za vaše najdraže ili jednostavne i cool stvarčice koje će vam uljepšati i olakšati život.

Uložili smo puno truda i vremena u proučavanje onoga što ljude najviše veseli, što ih iznimno usrećuje i što smatraju korisnim. Proučite našu bogatu ponudu unikatnih stvari za koje niste ni znali da postoje i po pristupačnim cijenama postanite njihov vlasnik ili ih darujte voljenim osobama.

Mi radimo s ljubavlju…

Kada netko svoj hobi pretvori u posao, onda u svaki novi radni dan ulazi s veseljem i entuzijazmom, a želja za napretkom je uvijek prisutna i tjera ga na cjeloživotno učenje i rast.

Raditi ono što voliš jedna je od značajnih stavki uspjeha, a mi se osim toga trudimo i stalno usavršavati, modenizirati proizvodnju, pratiti trendove u dizajnu i osluškivati želje kupaca.

Uložili smo godine u istraživanje kako onoga što ljudi žele dobiti za dar, tako i načina na koje takve korisne i jedinstvene poklone proizvesti, i to uz što manje lošeg utjecaja na okoliš upotrebom prirodnih materijala.

Stoga smo i osnovali tvrtku za dizajn i osmišljavanje unikatnih predmeta kojima ćete pokazati sebi dragim osobama koliko vam je stalo do njih i koliko cijenite trenutke provedene skupa podsjećajući ih na vama značajne datume na jedinstven, personaliziran, način.

A radimo ovako…

Pregledajte našu bogatu ponudu složenu po više-manje smislenim kategorijama u našoj internet trgovini, te odaberite dar sebi ili nekom dragome sa ili bez prigode.

Pošaljite nam upit, stupit ćete u kontakt s našim dizajnerom, koji će saslušati vaše želji i dati vam svoje ideje ili prihvatiti vaše rješenje.

Zatim slijedi proces dizajna i proizvodnje. U vrlo kratkom roku, već kroz nekoliko dana, dar vam može biti isporučen, a vi ćete biti u mogućnosti unikatnim, personaliziranim predmetom ili dekoracijom obradovati sebe ili sebi bližnje.
Raznoliki motivi mogu se kombinirati na različitim predmetima, primjerice slika, ilustracija, uzorak ili poruka koji ste vidjeli na zidnom satu mogu biti ugravirani na kutijicu, privjesak i tome slično. Mogućnosti i kombinacije su nebrojene, tako da je svaki predmet unikatan i kreiran posebno za vas, kako bi se najbolje uklopio na vaš zid ili policu. Naravno, tu smo i ako trebate reklamne predmete u većim količinama.