Korištenjem art-matic.com internetskih stranica potvrđujete da ste upoznati i suglasni s Uvjetima korištenja. Art-Matic.com internet stranice možete koristiti za vašu privatnu upotrebu bez ikakvih naknada za korištenje.

Isporučitelj (Prodavatelj) proizvoda ponuđenih u Art-Matic.com internet trgovini (web shop) je Obrt za usluge Art-MATIC, vl. Vedran Matić, a Kupac robe je posjetitelj internet stranice Art-Matic.com koji odabere najmanje jedan proizvod, popuni elektronski formular narudžbe i pošalje ga Prodavatelju. Kupnjom putem Internet trgovine sklapa se ugovor na daljinu. Kupoprodajni ugovor smatra se sklopljenim kada Kupac potvrdi narudžbu na Internet trgovini.

Kupac može postati svaka punoljetna i poslovno sposobna osoba, odnosno pravna osoba koja prihvaća ove opće uvjete poslovanja. Maloljetne osobe, djelomično ili potpuno poslovno nesposobne osobe mogu naručivati artikle samo uz suglasnost njihova zakonskog zastupnika. Putem Internet trgovine kupcu je omogućena kupnja svih proizvoda koji se nalaze na stranicama Art-Matic.com.

Prihvaćanjem Uvjeta korištenja kupac izjavljuje da su svi podaci koje je dao o sebi istiniti i točni.

Navedene odredbe mogu biti promijenjene i važeće su/primjenjuju se u trenutku naručivanja. Kupac je obvezan napraviti uvid u ažuriranja.

Molimo da nam svoje eventualno neslaganje s uvjetima bilo u cijelosti ili djelomice u pismenom obliku dostavite prije svoje prve narudžbe na adresu e-pošte [email protected].

Art-Matic.com nastojat će osigurati maksimalnu točnost informacija i podataka na ovoj web stranici, ali se u potpunosti odriče bilo kakve odgovornosti za točnost i/ili potpunost svih informacija i sadržaja koji se nalaze na Art-Matic.com. Slike proizvoda su ilustrativne prirode i ne jamčimo da u potpunosti odgovaraju samom proizvodu. Za moguće nenamjerne greške u opisu proizvoda ne odgovaramo i nastojat ćemo ih izbjeći redovitim održavanjem.

Sve su cijene izražene u Eurima i hrvatskoj nacionalnoj valuti, hrvatska kuna (HRK) po tečaju 1 EUR = 7,53450 HRK. Istaknute cijene vrijede za sve načine plaćanja.

Obrtnik – izdavatelj računa nije obveznik poreza na dodanu vrijednost temeljem čl. 90. st. 2. Zakona o PDV-u.