Pitanja & Odgovori

Često Postavljana Pitanja (ČPP)

Tko smo mi?

Internetskom prodavaonicom art-matic.com (u daljnjem tekstu “Art-MATIC”) upravlja Obrt za usluge, Art-MATIC, Trpinjska cesta 1, 32010 Vukovar, Hrvatska, koji je ujedno i pružatelj usluge e-trgovine (u u daljnjem tekstu prodavač ili prodavaonica).

Kako da naručim?

Sučelje web shopa će vas voditi korak po korak – od odabira prigodnog poklona, do unosa teksta i slike koju želite na artiklu. Ukoliko niste sigurni u postupak, slobodno se obratite na našu e-mail adresu [email protected] ili na broj : +385 97 7411 531

Hoću li dobiti isti proizvod koji vidim na slici?

Fotografije ne moraju nužno biti  identični konačnom proizvodu.  Art MATIC zadržava pravo pogreške u fotografijama proizvoda.
Svaki proizvod radi  se prema individualnoim narudžbama, personalizirani za svakog pojedinog kupca. Na mrežnoj stranici www.art-matic.com, kao i u web trgovini, objavljene mjere (duljina, širina i visina) te veličine (npr. promjeri) mogu se u određenoj mjeri razlikovati od stvarnog proizvoda. Art Matic design zadržava pravo na toleranciju mjera +/- 10 mm.

Osim toga, fotografije proizvoda i nijanse boja mogu se vizualno razlikovati od stvarnog proizvoda. Na to utjecaj mogi imati svjetlost prilikom fotografiranja, kut fotografiranja, ambijent, filteri pri obradi fotografije i slično.

Želim nešto potpuno prilagođeno, možete li to napraviti?

Ukoliko želite personaliziran proizvod, kontaktirajte nas bilo kojim putem i izrazite svoju zamisao. Veliku većinu proizvoda možemo prilagoditi višim željama kombiniranjem boja, veličina ili teksta kojeg želite izgraviranog na samom proizvodu.

Koji su načini plaćanja?

Nakon vaše narudžbe, proizvod se radi, a vi dobijete transakcijski račun na koji uplaćujete dogovoreni iznos. Poslije vaše uplate proizvod se šalje na vašu adresu. Drugi način je plaćanje prilikom pouzeća.

Što ako je narudžba stigla ali je oštećena?

Ukoliko se proizvod ošteti prikikom dostave, kupac ima pravo na POVRAT I REKLAMACIJE. (OPŠIRNIJE)

Koliko vremena prođe od narudžbe do isporuke?

Prosječno, kupac će dobiti naručeni proizvod do max 20 dana od narudžbe, s napomenom da, ukoliko je mjesto dostave na otoku na koji ne vozi redovna dostavna služba ili u inozemstvu, dostava može potrajati i koji dan dulje.

U slučaju dao imate potrebu za žurnom dostavom naglasite to prilikom narudžbe.