U slučaju povrata robe kupac je dužan uputiti opravdanu reklamaciju putem elektroničke pošte na: [email protected], ili pismenim putem na: Art-Matic, obrt za usluge, Trpinjska cesta 1, 32010 Vukovar, Hrvatska.

Kupac ima pravo na povrat robe u sljedećim slučajevima:

  • isporuka robe koja nije naručena
  • isporuka robe koja ima grešku ili oštećenja

Po primitku robe provjera ispravnosti narudžbe ovisi o kupcu. Molimo Vas da usporedite primljene artikle s računom, ukoliko nešto nedostaje odmah to napomenite dostavljaču ili nas kontaktirajte na [email protected] u roku od 8 dana od primitka jer naknadne reklamacije nećemo moći uvažiti.

Realizacija reklamacije je nakon što kupac vrati zaprimljeni sporni artikl neotvaran i neisprobavan, odnosno u identičnom stanju kakvog ga je zaprimio.

U slučaju nemogućnosti isporuke druge robe, Art-Matic, obrt za usluge, će s kupcem dogovoriti adekvatno rješenje ili će nadoknaditi kupcu njegove troškove povrata robe i vrijednost robe koju više nije u mogućnosti isporučiti u roku od 30 dana od dana primitka pisane reklamacije.

NAPOMENA:

Slike proizvoda na art-matic.com webshopu su ilustrativne prirode. Slika koja ilustrira proizvod na internetskoj stranici art-matic.com ne mora u potpunosti odgovarati stvarnom izgledu i sadržaju proizvoda te kupac takve prozvode ne može reklamirati s te osnove.

Art-Matic, obrt za usluge, Trpinjska cesta 1, 32010 Vukovar, Hrvatska,  će nastojati na web stranicama art-matic.com objavljivati točne i aktualne podatke, ali ne preuzima odgovornost za točnost i potpunost istih.